ARTVİN / MERKEZ - Artvin Güzel Sanatlar Lisesi

Ock

15-19 Ocak 2024 Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında okulumuzda kültürel, sanatsal, sportif etkinlikler düzenlendi.

Ekm

Resim ve Müzik Alanlarında boş kontenjanlarımız için Ekim ayı Ek Yetenek Sınavları yapılacaktır.Ön Başvuru bireysel olarak okulumuza yapılacaktır.

Sınav Tarihleri görselde mevcuttur.

Eyl

Boş kalan kontenjanlarımız için Eylül ayı yetenek sınav tarihlerimiz görselde yer almaktadır.Başvuralar bireysel olarak okulumuza yapılacaktır.

Tem

2023-2024 YETENEK SINAVI İLE İLGİLİ TÜM DETAYLARA ''DUYURULAR'' kısmından ulaşabilirsiniz.

Tem

9/Resim Sınıfı Öğrencilerimizin yıl içerisinde yaptığı çalışmalardan oluşan Yıl Sonu Sergimiz büyük beğeni topladı.Öğrencilerimizin karakalem , akrilik ,portre gibi farklı teknikler kullanarak yaptıkları çizimler ziyaretçilerimizin beğenisine sunuldu.

Tem

Artvin Valimiz Sayın Yılmaz DORUK'u makamında ziyaret ettik.9/Resim Sınıfı Öğrencimiz Farangız Anvarova'nın karakalem portre çalışmasını Valimize takdim ettik.

Tem

Artvin İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Fahri ACAR'ı makamında ziyaret ettik. 9/Resim Sınıfı Öğrencimiz Berra Nisa Erdem'in karakalem portre çalışmasını İl Müdürümüze takdim ettik. Hediyeyi büyük beğeni ile alan İl Müdürümüz Öğrencilerimizin ilimize sosyal.kültürel ve sanatsal yaşamına katkı sunmaya başladığını görmekten memnun olduğunu ifade etti.

Tem

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılından itibaren öğrenime başlayan lisemizi tanıtım faaliyetleri kapsamında Ortaokullarımızı ziyaret ettik.Öğrencilerimiz Güzel Sanatlar Liseleri ve Bölümleri hakkında bilgilendirildi.

Ock

Okulumuzda düzenlenen şiir dinletisinde Artvin Spor Lisesi ve Artvin Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerimiz seçilen eserleri sundular.Programın hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda 9.Sınıflar arasında matematik bilgi yarışması yapıldı.Yarışmaya Artvin Spor Lisesi 9/A ,9/B Sınıfları ve Artvin Güzel Sanatlar Lisesi 9/Resim Sınıfı katılım gösterdi.Yarışmayı kazanan 9/A Sınıfı öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Okulumuzda öğrenciler arası satranç turnuvası düzenlendi.Öğrencilerimizi tebrik ederiz.Turnuvayı düzenleyen ve yöneten öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır.

Ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Daima saygı ve özlemle..

Ekm