ARTVİN / MERKEZ - Artvin Güzel Sanatlar Lisesi

Artvin Güzel Sanatlar Lisesi

ORTA MAH. SAKIP SABANCI SK. NO 14/1 MERKEZ / ARTVİN
Vizyon
Sanat ve kültür merkezi kimliği ile tanınan, kültür ve sanatı topluma tanıtan ve yetenekli öğrencileri keşfederek sanatçı duyarlılığını benimseyen bireyler olarak millî ve milletlerarası sanatsal ve kültürel faaliyetleri takip eden, kültür ve sanat hayatına katkıda bulunan ve başarıyla temsil eden bireyler yetiştiren ve geliştiren bir kurum olmaktır.
Misyon
Öğrencilerine; Milli Eğitimin genel ve özel amaçları ile temel ilkeleri doğrultusunda güzel sanatlar alanlarında temel bilgi ve becerileri kazandırmak, evrensel değer yargılarını benimseyen, teknolojiyi etkin ve verimli kullanabilen, sanatı yaşayan ve üreten, ürettiklerini sosyal alanda aktif olarak paylaşan, hür ve özgün düşünebilen, yetenekleri ve özgüven duygusu geliştirilmiş, öğrenciler yetiştirerek onları üst öğretim kurumlarına yerleştirmektir.
Dogalgaz
Belediye Otobüsleri , Özel Araç
Yerleşim Yeri
Orta Mah.Sakıp Sabancı Sok. No:14/1 Artvin/ Merkez Kültür Evi yanı Okulumuz Spor Lisesi ile aynı binadadır.
Okulumuz il merkezinde yer alıp , çarşıya 2 km mesafededir.
Resim:30 Müzik:30
Yetenek Sınavı ile öğrenci alımı yapılmaktadır.
Okulun Sınav Başarı Durumu
Okulumuz 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılından itibaren öğrenime başladığı için mezun öğrencimiz bulunmamaktadır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi